Rólunk

 

A farm4you minőségi élelmiszer házhozszállításának gondolatát több, a mai életvitel és társadalmi berendezkedéshez köthető tényező ihlette.

Kevés az időnk. Mindennapi életvitelünk mellett alig jut idő a szeretteinkre, gyerekeinkre, szüleinkre, nagyszüleinkre, barátainkra. Ezért kézenfekvő megoldás lenne, ha valóban ellenőrzött eredetű, prémium minőségű élelmiszereket rendelhetnénk otthonra, olyan cégtől, amiben tökéletesen megbízhatunk.

Gyakorló gazdálkodóként pontosan tudjuk, hogy a gazdélkodói oldalról mik az állandó termelés, és magas minőség szállításának kihívásai, valamint a fogyasztói elvárásoknak való megfelelés nehézségei.

Fogyasztóként azonban nekünk is vannak igényeink, az állandó minőségre, kiszámíthatóságra, átláthatóságra, valamint hogy valódi értéket kapjunk a pénzünkért („value for money“).

A farm4you ezt a két, látszólag ellentmondásokkal teli, valójában egymástól kölcsönösen függő, és egymást támogató réteg összekötését tűzte ki célul.

Az elérhető termékek körét folyamatosan bővítjük. Járjuk a vidéket, hogy megtaláljuk a legkiválóbb alapanyagokat, amelyekkel élmény a főzés. Ha van olyan termék, vagy élelmiszer típus, amit szívesen látnál a kínálatban, írd meg nekünk, és felkutatjuk, hogy neked már ne kelljen.

 

Rólunk mondták

 

"Kedves Farm4you csapat!!!Minden nagyon friss volt és finom és külön köszönet ,hogy a szállítási körzetükön kívülre is kihozták!! További sikeres munkát! (Szeretettel M***)"

 

"Rendeltem a múlt héten. Gyönyörű, friss libacombokat, és aprólékot kaptam! Nagyon elégedett vagyok mindkét termékkel." (M****)

 

"Szép áru, gyors, pontos kiszállítás. Érdemes rendelni. Nagyon szép a liba és a kacsa is, csodás a szárnyasok mája" (P****)

 

 

Jelenleg nincs kiszállítás!