Adatvédelmi tájékoztató

A weboldalt üzemeltető Questill Kft elkötelezett a weboldal látogatói, ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében és kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.
A weboldal látogatója a weboldal meglátogatásával, megnyitásával és használatával egyidejűleg mindenféle korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja a jelen tájékoztatóban foglalt rendelkezéseket. A megadott személyes adatokat a vonatkozó hatályos jogszabályoknak eleget téve, körültekintéssel, és szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. A megadott személyes adatait harmadik fél részére nem adjuk át, csak ha a Szolgáltatás jellege miatt, annak teljesítésével kapcsolatosan és mindenkor az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján.

A Questill Kft. (8000 Székesfehérvár, Dobsinai utca 2. ), a jelen adatkezelési tájékoztatót, mint Adatkezelő, a www.farm4you.hu weboldal felhasználóinak személyes adatait érintő adatkezelési tevékenységéről az Általános Adatvédelmi Rendelet (az Európai Tanács és a Parlament (EU) 2016/679 rendelete, a General Data Protection Regulation, azaz GDPR) alapján az érintettek előzetes tájékoztatása és jogaik gyakorlásának elősegítése érdekében adja ki .

I. AZ ADATKEZELŐ

A www.farm4you.hu honlapot működtető adatkezelő:
Cégnév: Questill Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Dobsinai utca 2.
Cégjegyzékszám: 07-09-030208
Adószám: 26794918-2-07
Képviselő: Borbélyné Kiss Erzsébet Zsuzsanna
Telefonszám: +36/70 269 1076
Postacím: 8000 Székesfehérvár, Dobsinai utca 2.
E-mail cím: info(at)farm4you.hu
Honlap: www.farm4you.hu
(a továbbiakban Adatkezelő)

II. ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK

1. Adatkezelési tevékenység a honlapunkon

A honlap működtetése során személyes adatokat az alábbi célból gyűjtünk, rögzítünk és tárolunk:

    Sütik/Cookiek használata

A süti egy egyszerű szövegfájl, amit a böngésződ kezel. Minden süti egyedi adatokat tartalmaz, segítségével a honlap „emlékszik” a böngészési beállításaidra. A sütik semmilyen személyes adatot nem tartalmaznak és nem alkalmasak a beazonosításodra. Lehetővé teszik a beállítások megőrzését, gyorsabbá teszik a böngészést, azaz a honlap kényelmesebb használatát biztosítják. A sütik segítségével a honlap „emlékszik” a látogatóra, a látogatás ideje alatt (munkamenet-süti) vagy az ismételt látogatások során is (tárolt süti). Vannak, akik tolakodásnak tartják, ha egy honlap adatokat tárol számítógépükről vagy mobileszközükről, különösen, ha ezeket az adatokat számukra ismeretlen harmadik fél tárolja. Ezért a honlapunkra érkezéskor lehetőséged van egyes sütik vagy bármiféle süti elhelyezésének megtiltására, sőt, a korábban elhelyezett sütik törlésére is.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása
Kezelt személyes adat: a látogató IP címe, a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, használt böngésző
Az adatkezelés időtartama: az adatfelvételtől számított egy év.

    Termék rendelés

A honlapon való vásárláshoz nem szükséges regisztráció. A rendeléshez szükséges adatok megadására akkor van lehetőség, ha elfogadod az adatvédelmi tájékoztatót a jelölőnégyzet bejelölésével. Az adataid megadása lehetővé teszi a honlapon keresztül történő megrendelés leadását, számunkra a megrendelések teljesítését, a teljesítéshez kapcsolódó változások kommunikálását.

Az adatkezelés jogalapja: érintett hozzájárulása.
Kezelt személyes adat: név, e-mailcím, telefonszám, szállítási cím, mely egybeeshet a lakcímmel.
Az adatkezelés időtartama: az érintett kérésére való törléséig, a számlán szereplő adatok tekintetében a Számv. tv. 169. § (2) bekezdésének megfelelően nyolc évig.

    Vásárlói adatok kezelése

A kiválasztott termékeket megrendeléséhez, házhoz szállítás esetén szükségszerűen a szállítási címed megadása szükséges. Az adatkezelés célja ez esetben a honlapon keresztül történő megrendelés és a megrendelés teljesítése, a vásárlók nyilvántartása és a vásárlói szokások elemzése.

Az adatkezelés jogalapja: érintett hozzájárulása.
Kezelt személyes adat: név, e-mailcím, telefonszám, szállítási, számlázási adatok.
Az adatkezelés időtartama: az érintett kérésére való törléséig, a számlán szereplő adatok tekintetében a Számv. tv. 169. § (2) bekezdésének megfelelően nyolc évig.

    Vásárlói panaszok kezelése

Lehetőséged van a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (Fgy.tv.) alapján szóban, elektronikus eszközzel vagy írásban panaszt benyújtani felénk. Elektronikus úton info(at)farm4you.hu címre tudsz írni nekünk panaszod kivizsgálása és orvoslása ügyében.

Az adatkezelés jogalapja: érintett hozzájárulása, a Fgy.tv. 17/a.§ (5) bekezdése.
Kezelt személyes adat: név, e-mailcím, lakcím, a panasszal kapcsolatos, a Fgy.tv. 17/a. § (5) bekezdésében meghatározott egyéb adatok.
Az adatkezelés időtartama: a panasz rendezéséig.

    A Farm4you Magyarország hírlevelének küldése

A honlapunkon e-mailcímed megadásával feliratkozhatsz hírlevelünkre. A hírlevél-szolgáltatás igénybevétele előtt a hozzájáruló nyilatkozat szövege mellett elhelyezett jelölőnégyzet kipipálásával beleegyezésedet adod e-mailcímednek kizárólag erre a célra történő felhasználásához. Beleegyezésed bármikor visszavonható. A leiratkozásra vonatkozó tudnivalókat ezen kívül minden hírlevél alatt megtalálod.

Az adatkezelés jogalapja: érintett hozzájárulása.
Kezelt személyes adat: név, e-mailcím.
Az adatkezelés időtartama: hozzájárulásod visszavonásáig.

2. Adattovábbítás

A honlapunk használata során megadott személyes adataidat kizárólag arra a célra használjuk, amelyhez hozzájárulásodat adtad és kizárólag a jelen tájékoztatóban meghatározott célok érdekében kezeljük, harmadik személynek nem továbbítjuk.

III. ADATFELDOLGOZÓK

Az alábbi adatfeldolgozók az Adatkezelő nevében személyes adatokat kezelnek:

Űrlap kitöltés

Cégnév: Google LLC („Gmail”)

Székhely: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA

Tevékenység: űrlapon megadott adatok tárolása azok törléséig (az adott rendelés kiszállításának időpontjáig)

Az adatvédelmi tájékoztató elérhető a https://policies.google.com/privacy?fg=1 weboldalon.

Számlázás

Az adás-vételről elektronikus számlát állítunk ki, melyhez a szamlazz.hu rendszerét használjuk

A szamlazz.hu webldal üzemeltetője a KBOSS.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (KBOSS.hu Kft.), egyben adatkezelő és adatfeldolgozó.

Név: KBOSS.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (KBOSS.hu Kft.)
Székhely: 1031 Budapest, Záhony utca 7.
Képviselő neve: Stygár-Joó János ügyvezető
Cégjegyzékszám: 01-09-303201
Bejegyző bíróság: Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Adószám: 13421739-2-41
E-mail: info@szamlazz.hu

Az adatkezelési tájékoztató elérhető a https://www.szamlazz.hu/adatvedelem/ címen.

IV: A közösségi média oldalak beépülő moduljai

Facebook

A Weboldal használja a Facebook.com (üzemeltető: Facebook Inc., Palo Alto, CA, USA, a továbbiakban: „Facebook”) közösségi hálózat beépülő bővítményeit („bővítmények”). A bővítményeket a Facebook logó, vagy a „Facebook”, „Tetszik” (Like) vagy „Megosztom” (Share) utótag segítségével lehet beazonosítani.

Egy ilyen beépülő modult tartalmazó weboldal megnyitásakor kapcsolatba lép a Facebook szervereivel, és a beépülő modul megjelenik a weblapon a böngészővel való kommunikáció révén. Ennek következtében a Facebook szervere értesül arról, hogy mely weblapjainkat látogatta meg. Ha felhasználóként be van jelentkezve a Facebook-ra, akkor a Facebook ezt az információt meg fogja jeleníteni a személyes Facebook profiljában. A beépülő modul funkcióinak használatakor (pl. a „Tetszik” gomb megnyomásakor vagy egy hozzászólás beírásakor) ezek az információk szintén megjelennek a Facebook profilján. Ezt csak úgy tudja megakadályozni, hogy a beépülő modul használata előtt kilép a Facebookból.
Az adatok Facebook általi rögzítéséről és felhasználásáról, a magánszféra védelméhez kapcsolódó jogairól és lehetőségeiről a Facebook adatvédelmi nyilatkozata tartalmaz részletes információkat.

Facebook Adatvédelem: https://hu-hu.facebook.com/about/privacy/
Facebook cookie-k: https://hu-hu.facebook.com/help/cookies

Ha nem akarja, hogy a Facebook weboldalunkon keresztül adatokat gyűjtsön Önről, jelentkezzen ki a Facebook-fiókjából, mielőtt weboldalunkra látogat.

V. AZ ÉRINTETT JOGAINAK ÉRVÉNYESÍTÉSE

Tájékoztatást kérhetsz tőlünk az általunk, valamint Adatfeldolgozónk által kezelt, illetve feldolgozott személyes adataidról, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről. Az előbbiek tekintetében a tájékoztatást a lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb 30 napon belül rendelkezésedre bocsátjuk. Kérheted továbbá személyes adataid helyesbítését, valamint törlését vagy zárolását az alábbi címünkre küldött levéllel: info@farm4you.hu, vagy 8000 Székesfehérvár, Dobsinai utca 2.

Bármikor tiltakozhatsz személyes adataid kezelése ellen. A tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgáljuk, annak megalapozottsága kérdésében döntést hozunk, és döntéséről írásban tájékoztunk. Ha a tiltakozás megalapozottságát megállapítjuk, az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt is – megszüntetjük, és az adatokat zároljuk. Ha döntésünkkel nem értesz egyet, illetve ha a válaszadási határidőt elmulasztjuk, a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül bírósághoz fordulhatsz.

A személyes adataid védelmével kapcsolatos panasszal egyéb esetben is a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c), továbbá jogorvoslatért az illetékes bírósághoz fordulhatsz.

VI. A NYILATKOZAT MEGVÁLTOZTÁSA

A Questill Kft (Farm4you Magyarország) fenntartja magának a jogot hogy alkalmanként, az érintettek honlapon keresztüli tájékoztatásával megváltoztassa jelen szabályzatát.

2019. auguasztus 30.

    A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
    Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
    Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény

A farm4you.hu oldal üzemeltetője:

Questill Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

8000 Székesfehérvár, Dobsinai utca 2.

 

Jelenleg nincs kiszállítás!